от Lucifer

O0KAD20N7EBG1364582113743

Днес като станах, ме зарадваха много сантиментално – днес се навършват 15 години от излизането на една от най-любимите ми игри – Star Craft!

Не мога да повярвам, че са минали 15 години от тогава … трябва да съм бил още подготве, когато открих света на Star Craft … това беше една от първите игри за които четох някога. Беше и първата игра която играх. Вярно, че първата игра която исках да играя да беше Age of Empires, но първото игрално хващане на мишка стана с StarCraft …

Леле … чувствам се дърт … много дърт.

Както и да е – по случай 15 години StarCraft, Blizzard-ци са пуснали много як Feat of Strength – изиграваш една online игра и печелиш 3 портрета – класически зерг, теран и протос. Не е нужно друго, освен да изиграеш една игра … лишно аз смятам при първа възможност да се насоча към игра и да си взема hipster StarCraft портретчетата (и да мило, първо ще се наспя).

Когато излезе Heart of the Swarm, ме попитаха, какво толкова харесвам в тази игра и как мога да загубя два дни, за да я изиграя … освен забавлението и интересната история, всъщност има много качества, който развиват игрите от този тип – комбинативност, стратегия и тактика … и разбира се рефлекси. Учи те да внимаваш на няколко места едновременно и да се съсредоточаваш в няколко задачи. Да предвиждаш врага си, според действията му и цяла купчина приятни умения.

Но най-вече е тотален fun!

Та приятен FUN! И ще се видим с новите портретчета …!!!!

Ваш,

Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux