от Lucifer

Когато вчера си погледнах календара и видях „Anavaro blog BD“ осъзнах, че за малко за втора поредна година да изпусна рождения ден на това местенце.

Преди 12 години, в една скучна смяна започнах да списвам нещо, което се промени толкова много пъти от тогава на сам. Беше място където да развивам идеите и творчеството си, после стана място на което да складирам нещата които съм научил или разбрал. Сега … сега търпи нови промени и ще търпи още промени и то защото Anavaro се развива, както се развивам аз.

Макар и вече да нямам необходимото време да съм постоянен в писането на това местенце, не съм се отказал от него и макар, че много повече се превръща в отправна точка на проектите, с които се занимавам не мисля да загърбвам личната част … не мисля да се отказвам от това, което съм създал.

И макар за изминалата година да съм имал 3 поста (един от които раздаване на награди), това местенце си ми стои и винаги когато мога правя нещо по него.

Да творческите ми проекти вече са твърде разностранни, но както казах във влога относно миналата година (да имам влог, но за това след малко) – имам планове и идеи, с които да изпълня тази година … и блога, а и сайта са важна част от тези планове и идеи.

И както казах преди малко, този блог вече не е единственото поле за изява. Имам и влог, който за миналата развивах повече … но и той страда от липсата ми на време тази година. Можете да го разгледате тук.

Разбира се имам намерение това да се промени – това място да претърпи промяна, без да губи от това което го прави специално – моето собствено поле за създаване и изява. И въпреки това имам намерение това място да не запада … да се развива по един или друг начин.

Та да ми е честито малкото местенце, което вече не е толкова малко. Обещавам за други празници пак да има игри … както и тази година да съм малко по-активен в писането и темите да са все така различни.

Ваш,
Lucifer

 

Снимка: https://www.flickr.com/photos/paul-w-locke/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux