100

от Lucifer

100

Да! Правилно сте разбрали, моето малко местенце в мрежата навъртя 100 поста … по-скоро 99 + този.

В началото блога си старирах от скука (прочетете първия пост). Бях го публикувал в blogspot.com, като thoughtsofidiot.blogspot.com. Да – Мислите на един идиот. И си стоя там бая време.

Първият пост е от Март 2007 година … което прави точно 2 години и седем месеца! Я какво съвпадение! Сега се замислих! Преди точно 31 месеца публикувах първия си пост в „Мислите на един идиот“ и започнах да публикувам части от себе си тук. Това прави по малко над 3 поста на месец, като както са заблязали тези които ме четат, всички са написани от мен.

Преди известно време преместих „Мислите … “ на сегашното им място. Станаха част от Анаваро. Или Lucifer’s sandbox. Май никога до сега не съм обяснявал от къде идва името на домейна, нали? И защо тук е „пясъчника“ ми, нали?

Някои от вас са чели разказа, който публикувах в раздел „Приказки“ – Алара в Лабиринта, нали? Този разказ е ситуиран в една „вселена“, която създадох за да имат почва героите ми.

Идеята на домейна е да бъде моята игрална площадка. да мога да творя, да мисля, да изобретявам и всичко това да си е мое.

Но този пост е за блога.

По някаква необяснима за мен причина, вече си имам редовна аудотиря … не голяма, но не и малка … едно 15-20 човека всеки ден проверяват какви съм ги забъркал. Винаги съм писал най-вече за себе си, но друго си казва да си видиш статистиките и да видиш, че някой те чете.

В стотния си пост искам да благодаря на няколко групи хора. Ще се въздържа да са поименно, защото списъка ще е много голям.

– на тези които участват в написаното – всяка случка, всяка история, дори приказките,  са написани за и от някого. Моите музи и вдъхновения, хората които ми дават темите за които да пиша!

– тези които ме критикуват – имам си групичка редактори, които са безмислостни към тъпотиите ми, има едно там дето настоя да се върна към писането за себе си, на което специално искам да благодаря.

– на тези които ме четат – всички онези които регулярно наминават да видя какви съм ги надробил и се забавляват смоите глупости.

Имам и въпрос към всички вас – абе хора, защо никой не си изказва мнението? За 100 поста имам 40 коментара … толкова ли само ме четете … е драснете някакъв feedback де …

Благодаря ви!

Надвам се да има кой да ме чете още дълго …

Ваш,

Lucifer

Един отговор за “100”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux