от Lucifer

Каишки… Нашийници… Символи…

Каишката, която украсява вратлето на робинята … Каишката, кяото я обвързва с желанията на господаря … Каишката, която всички виждат, но малцина разбират …

Не знам за вас какво е каишката в BDSM, но за мен тя показва връзката между двeте страни на връзката Dom/sub. По принцип някъде попаднах на някакъв вид разделение на каишките на 3… Лично аз ги разделям на 2: каишка за игра и каишка-символ.

1. Каишките за игра са тези които се използват в игрите, най-често кожени или някаква комбинация от метал и кожа. Това са каишките които подчинената носи по време на игра и те са по скоро атрибути отколкото нещо друго.

2. Каишките символи – това са всички тези неща, които доминиращия може да задължи подчинената да носи – гривна, пръстен или каквото и да е. Тук по-важен е символа, който е даден на предмета.

Историята на една каишка… или символа на една връзка

Преди преди 7-8 месеца реших да „вдигна“ нивото на връзката ми с едно момиче, защото … да кажем, че просто не беше честно само да си играя с нея. Репих, че и е време да стане моя робиня и трябва съответно да носи каишка, която да е от мен, каишка която да я свързва с мен и да бъде единствена и неповторима!

След дълго обмисляне реших, че ще е медальон … сребърен, разбира се(по принцип ми е любим метал). Обмислих сериозно какво да изобрзява… Мислех си за личния ми герб(за тези които не знаят, гербът ми представлява сребърна роза на фона на сребърен пентаграм), но се отказах – някак си не вървеше да свързват робинята ми с окултни символи. Обмислих го сериозно. и реших да открадна собствената и идея! В едно свое разказче беше описала как „гравирам“ на тялото и ~M~L~S~ с нож (винаги съм искал да го направя и смятам да го нарпавя) и така се получи символа на BDSM от едната страна и ~M~L~S~ от другата (превода на тази абривиатура е сложен и много зависи от кого и пред кого се прави).

Така създадох единствената каишка която наистина има значение. Каишка, която обвърза едно невинно момиченце с мен. Каишка, която тя пожела и кяото аз сложих на врата и за да покажем на всички, че тя е моя, че ми принадлежи, че … да ясно ви е …

Така, че деца внимавайте какво значение влагате в каишките които давате или приемате…

Ваш,
Lucifer

2 Отговори на “За каишките и BDSM!”

  1. защо всички търсите символика в БДСМ? това е проста игра на подчинение и господство – а всеки търси романтика, тайнственост, мистика – било то защото е глупак или защото разчита на другите глупаци, които ще попаднат в мрежата, изплетена от голословия и безсмислени фрази – като жертвите най-вероятно и най-често са лековерни глуповатички момичета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux