от Lucifer

С този малък и интересен ред завършва една песен на РокФобия.

Изписан на екрана, не произнесен, а изписан и много малко хора сигурно са го виждали.

Тази седмица видях повече от колкото ми се искаше! Случайно попаднах на нещо на което явно не трябваше!

Аз съм толерантен човек, проявявам разбиране към слабостите на другите и се опитвам да ги разбирам, но това което видях ме накара да се замисля дали не е по-хубаво наистина да стана хомофоб.

[flv]http://www.anavaro.com/media/12eedcc5.flv[/flv]

Не съм вярващ, поне не в смисъла който повечето хора разбират. Не ме е страх от Смъртта, приветствам я, надсмивам и се, но винаги, абосолютно винаги с уважение! Никой няма право да скверни покойното място на друг. Независимо от вярата, независимо от причините. Мъртвите заслужават нашето уважение или ако не можем да им го дадем, нашето мълчание!

Обикновенно не сядам да пиша на социални теми, но това ме потресе! Не знам … може да съм извратен, може да съм садист, може да съм всичко, но никога няма да оскверня гроб. Не ме е страх от „божието“ наказание – ще получа каквото заслужавам като умра, но изпитвам уважение към мъртвите! Не изпитвам ни най-малко колебание, ако се наложи да нараня някого, не мисля, че бих се спрял, дори ако се наложи да отнема живот, но със Смъртта всички дългове са платени! Не знам за вас, но аз съм на мнение, че тези „създания“ трябва да бъдат линчувани! За мен това е повече от светотаство!

(Имам приятели които са по-мургави, но на които мога да разчитам)

Според мен тези мангали заслужават нещо повече от бой. Иска ми се да могат да послужат за пример на всички онези нещастни копелета, за които няма граници. Такива стават само за едно – за тренировка на бойни кучета или за упражнения по мятане на ножове! Това не са хора. Иска ми се да ми паднат …

Ваш,

Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux