от Lucifer

Знаете ли почти бях забравил как се играе тая игра … почти!

В петък … реших че не ми се се седи в нас … скучно ми беше! Няма нет! Лайна! Айде бой на долу … звъня на ER_Nurse … телефона и изключен!

ICQ – du6ka?

Няма отговор!

Забих в DOOM около час, преди да се появи и айде към тях да приготвяме багажа за събота … Оправихме нещата, подготвихме и чантата с изненадите. По едно време към 00:00 звъни GSM-a! Баф! Кой това? Lady_Evil!

„Така и така, една приятелка е тука… да излезем!“
„Ми супер“

Подбрах ги от пощата…. и надолу към Rico, където забърсахме DarkAngel…

(абе много станахме: Аз, HellMaster, DarkAngel, The_Black_Angel … Hell … – много адско взе да става!)

… тук ще прекъсна за да кажа няколко думи за приятелката на Lady_Evil, а и за самата Lady_Evil (ще избягвам да споменавам имена)… което е трудно… И двете дами са красиви, наистина красиви, не с онази кукленска красота, която по често отблъсква… а с истинската красота на дребните несъвършенства …

Двете са наистина красиви ….

По принцип ми бяха казали, че красивата чернокоса дама си пада поне толкова первезна колкото и русата и приятелка … а тя е перверзна!

Реших и да проверя… Отдавна не бях разчитал само на движенията и докосванията си … отдавна не си бях играл … интересно е след толкова време пак да прекараш длан от края на високите кожени ботуши до слабините без да стискаш, без да искаш да причиниш болка, а само това … да докосваш за да разгориш желанието …. мм красота… ръцете ми пробягваха по тялото и много внимателно – на моменти едва докосвайки плътта, на момента впивайки се, но никога грубо …

Е не останах без забвления … красотата на леката доминация да накарш някого да иска да те целуне и да се отдръпваш винаги оставайки на милиметри от устните … винаги толкова близо и толкова далеч …. бхахаха! аз съм си гадняр!

Е вечерта беше хубава … за съжаление си останах само с това, ноооооо имам обещание за още …. винаги съм харесвал красивите неща.. по това си приличаме с враните, но за разлика от тях не обичам лъскавото, а красивото … дайте ми разкрепостена красива жена и ме оствете да се забвлявам! И така и направих … Благодаря ви дами за страхотното време… а колкото до другото ……. винаги можем да продулжим там до където сме стигнали!!!

Забавлявайте се!

Ваш,
Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.