от Lucifer

Знаете ли почти бях забравил как се играе тая игра … почти!

В петък … реших че не ми се се седи в нас … скучно ми беше! Няма нет! Лайна! Айде бой на долу … звъня на ER_Nurse … телефона и изключен!

ICQ – du6ka?

Няма отговор!

Забих в DOOM около час, преди да се появи и айде към тях да приготвяме багажа за събота … Оправихме нещата, подготвихме и чантата с изненадите. По едно време към 00:00 звъни GSM-a! Баф! Кой това? Lady_Evil!

„Така и така, една приятелка е тука… да излезем!“
„Ми супер“

Подбрах ги от пощата…. и надолу към Rico, където забърсахме DarkAngel…

(абе много станахме: Аз, HellMaster, DarkAngel, The_Black_Angel … Hell … – много адско взе да става!)

… тук ще прекъсна за да кажа няколко думи за приятелката на Lady_Evil, а и за самата Lady_Evil (ще избягвам да споменавам имена)… което е трудно… И двете дами са красиви, наистина красиви, не с онази кукленска красота, която по често отблъсква… а с истинската красота на дребните несъвършенства …

Двете са наистина красиви ….

По принцип ми бяха казали, че красивата чернокоса дама си пада поне толкова первезна колкото и русата и приятелка … а тя е перверзна!

Реших и да проверя… Отдавна не бях разчитал само на движенията и докосванията си … отдавна не си бях играл … интересно е след толкова време пак да прекараш длан от края на високите кожени ботуши до слабините без да стискаш, без да искаш да причиниш болка, а само това … да докосваш за да разгориш желанието …. мм красота… ръцете ми пробягваха по тялото и много внимателно – на моменти едва докосвайки плътта, на момента впивайки се, но никога грубо …

Е не останах без забвления … красотата на леката доминация да накарш някого да иска да те целуне и да се отдръпваш винаги оставайки на милиметри от устните … винаги толкова близо и толкова далеч …. бхахаха! аз съм си гадняр!

Е вечерта беше хубава … за съжаление си останах само с това, ноооооо имам обещание за още …. винаги съм харесвал красивите неща.. по това си приличаме с враните, но за разлика от тях не обичам лъскавото, а красивото … дайте ми разкрепостена красива жена и ме оствете да се забвлявам! И така и направих … Благодаря ви дами за страхотното време… а колкото до другото ……. винаги можем да продулжим там до където сме стигнали!!!

Забавлявайте се!

Ваш,
Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux