от Lucifer

Сега докато се прибирах от работа се замислих какво искам в същност. Оказа се че въпреки всичките си сложни мисли и разсъждения аз съм един прост човек.

Има една кесетенява коса, която искам да сграбча и да накарам собственичката и да легне на коленете ми. Искам да усещам тежеста на тялото и и докосването на гърдите и. Искам да помилвам изпъкналото и дупе. Да се насладя на усещането на ръката ми, която го гали, после да го напляскам, докато стане червено, като чувам стоновете и при всяко стоварване на ръката ми. Искам да усеща възбудата ми и болката която и причинявам.

Искам като я пусна, да падне на колене, както правеше на времето и да ме гледа с онези обожествяващи ме кафеви очи, докато тънките и пръсти разкопчават дънките ми и сладките и устни ме поемат.

Искам да се насладя на всяка част от тялото и. Искам да се любувам на всичко в нея. Да докосвам гърдите и. Да захапвам зърната и. Да целувам всяка част от нея.

Ръцете ми да се плъзгат по тялото и и да го усещат. Да усетят жегата на устните и и влажноста между краката и. Твърдоста на гърдите и и нежноста на бедрата и.

От всичко най-искам да бъда аз. Да махна маските и да се освободя от това ра да съм такъв какъвто трябва. Не вярвах и не вярвам в Жената за мен, но тя е тази кяото ми липсва, тя е тази която съм сигурен, че ще ме понесе, ако и се случа такъв, какъвто съм.

Искам да я изнасиля и да я любя. Искам да сваля кожата от гърба и с бич и после да целуна всеки милиметър.

Искам нея.

Ваш,

Lucifer


5 Отговори на “Какво искам … или извратени щения.”

    • Радвам се, че ти харесва … Надявам се не само това ти харесва от цялата виртуална купчина, която съм създал тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux