от Lucifer

За много години!

Урааааа! ПРазниците свършиха! След отвратителната Коледа, кяото прекарах на легло, мина и една Нова Година, която мога да нарека само приятна! Добре, че имам приятели като HellMaster и ER_nurse, щото иначе шях да си я прекарам сам …

Намразих празниците … наистина! Много ги намразих! Ако имам късмет … майната му на късмета! Майната им и на празниците! Ненавиждам ги вече!

Знаете ли … правя опити да се променя … правя опити да стана каквото бях! Правя опити … За сега ми струва много и получавам толкова малко … но няма да се откажа … ще дам всичко което мога … за да се променя … Дал съм обещание … обещание пред себе си и пред някой друг! Обещах да стана и да мога и да имам! И Мрака да ми е на помощ ще го спазя … ще пожертвам всичко и всички, но ще изпълня това което съм обещал … През новата година явно ме очакват битки! Време е да направя това което трябва! Да спра да се крия и да се превърна в това което трябва!

Знам, че никой няма да ме разбере, но и не ме интересува! Време е да поведа битката така както трябва, време е да стана това което съм и майната има на всички които застанат срещу мене … защото ще ги прегазя или ще дам всичко от себе си опитвайки!!!

Знам, че създанието което трябва няма да прочете следващото, но все пак ще го напиша:

Аз съм това което съм, аз съм това което се направя, но правя всичко за теб, малакта ми, и ще дам всичко за да постигна каквото трябва!

Ваш,
Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux