от Lucifer

За много години!

Урааааа! ПРазниците свършиха! След отвратителната Коледа, кяото прекарах на легло, мина и една Нова Година, която мога да нарека само приятна! Добре, че имам приятели като HellMaster и ER_nurse, щото иначе шях да си я прекарам сам …

Намразих празниците … наистина! Много ги намразих! Ако имам късмет … майната му на късмета! Майната им и на празниците! Ненавиждам ги вече!

Знаете ли … правя опити да се променя … правя опити да стана каквото бях! Правя опити … За сега ми струва много и получавам толкова малко … но няма да се откажа … ще дам всичко което мога … за да се променя … Дал съм обещание … обещание пред себе си и пред някой друг! Обещах да стана и да мога и да имам! И Мрака да ми е на помощ ще го спазя … ще пожертвам всичко и всички, но ще изпълня това което съм обещал … През новата година явно ме очакват битки! Време е да направя това което трябва! Да спра да се крия и да се превърна в това което трябва!

Знам, че никой няма да ме разбере, но и не ме интересува! Време е да поведа битката така както трябва, време е да стана това което съм и майната има на всички които застанат срещу мене … защото ще ги прегазя или ще дам всичко от себе си опитвайки!!!

Знам, че създанието което трябва няма да прочете следващото, но все пак ще го напиша:

Аз съм това което съм, аз съм това което се направя, но правя всичко за теб, малакта ми, и ще дам всичко за да постигна каквото трябва!

Ваш,
Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.