от Lucifer

Събота! Много го обичам този ден!

Цял ден мързел! Толкова ме мързеше, че … свърших малко работа (от нямане на какво да правя върша работа)! По написах 10-ина-20 реда PHP да си оправя сцриптовете. Порових малко из empornium.us. Намеих си нова игра – su-online.co.uk … абе мързел! Тотално душевно и физическо разлагане пред компютъра.

В 20:15 ми присветва skype-a!

„Opa mindil! Adi na gosti!“
„Koga be?“
„mi sega“
„aaa murzi me“
„adi ve! i elena 6te doide!“
„be kade 6te hodq sega!“
„adi adi…“
„mi hubu“

… и така благополучно се замъкнах в 21:15 в HellMaster.

Майтапихме се. Обсъждахме хората в f-bg.org… абе изобщо вършихме административна работа. Към 23:30 започнаха „кръжоците“.

„Я дай да пробвам това…“
„Я дай да ти покажа онова…“

По едно време се оказах висящ от куката на тавана, вързан от опитната ръка на Er_nurse… Разбира се не спирах да коментирам – „Тоя възел там не става! Така не си разпределила тежеста! Туак се впива!“, абе изобщо бях нещо като smartass sub ….. само дето съм Господар, но това е друг въпрос!

След като обсъдихме и изкритикувахме възлите местата се смениха… Да знаете, че ако разпределиш теглото на тялото на 3 места е много по-добре. О и краката на отделно въже! Торса винаги е по-тежък! Идеята на цялата канструкция беше „жертвата“ да си виси свободно с вдигнати крака, нещо като … люлка! (спирам с разказа до тук зада не се покажа като неграмотен!)

Абе интересно си беше.

След като развързах Er_nurse … пак се оказа, че няма друг за връзване! Това момиче бне се научи да разпределя тежеста! Още имам белези по раменете от въжето (е и тя има по гърба).

Приятна вечр стана!

Сега сериозно се замислям за откриване на BDSM кражок, ама ще ми трябва помощ от другите, защото аз не мога да уча. Нямам търпение да преодавам!

Ваш,
Lucifer!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux