от Lucifer

От сега предупреждавам, че това е социален пост. За да няма после недоразбрали.

Седя си аз и си чета някаква новина, когато от страни попадам на следната „новина“ със заглавие „Втори гей парад в София“. Не съм гей. Не съм и би, но тези които са чели блога ми знаят, че съм „алтернативен“ и ми е интерестно когато другите „различни“ го демонстрират. Прочетах новината. Нищо интерестно – международно и европейско подпомагане за организирането (не с пари, а с присъствие). Един мирен начин хората да се покажат на светло … и то тези които искат, защото всеки има право на това, нали? Все пак живеем в правова и демократична държава. Гордеем се с това, че сме Българи. Учат ни, че всъщност да си Българин, значи да си гостоприемен и толерантен, нали така?

НО…

Зачетах се в коментарите към статията. Явно не е така. Явно е модерно да мразиш различните … или пък хората избиват комплекси? Знам ли?

Интерестно ми е друго. Всички тези хетеросексулани или хейтеросексуални образи са против парада, но убий ги ако знаят защо. Мразят, защото така трябва. Така според тях е прието. Трябва да мразим гейовете, трябва да мразим травестите, трябва да мразим другите. Аз искам да получа отговор само на 1 въпрос – защо? Защо да мразим? Защо не можем да ги приемем?

Струва ми се че всички онези, които толкова много мразят имат проблем, но проблема не е с другите, а с тях самите. Жал ми е за тях, защото те са жалките. Те са затворените вътре в собствените си лимити, те са хората които се страхуват от промяната и които знаят, че въпреки всичко са слаби нищожества. Някъде из коментарите срещнах, че гейовете искали да разрушат „семейството, като основна градивна единица на обществото“. ТЪМ! Това не е ли стар комунистически … извинете в България не е имало комунизъм (не сме го стигнали), а социализъм … лозунг. „Семейството, като основна градивна единица на обществото!“ Айде мили ми хейтаросексуални, да ми кажете какво за вас е семейство? Мама, вързана в кухнята, да готви шета и чисти, като си позволява вечер да седна да пие с тати, който пък дерибейства и се алкохолизира, като от време на време се отпуска да я по спука от бой?

Гейовете били болни. Били ненормални … честно – може, за сега не съм видял никъде едностранчиво медицинско заключение, но те са различни. Подяволите всички сме различни, дори вие мили ми хейтъросексуални. Дори вие, с цялата ви омраза към гейовете, политиците, полицаите, циганите, турците, комунистите, европейците, американците, руснаците, китайците, японците,корейците, негрите, ескимосите, тези дето обичат сладолед, тезидето не обичат сладолед, русите, кестенявите… абе към всички. Дори вие сте различни. Проблема е, че за разлика от другите вас трябва да ви мразят, но хората, дори аз, се опитват да в разберат. Аз лично не мога. За мене сте си ограничени, тесногръдиу страхливи червеи, които ги е страх да надникнат отвъд собствените си представи, да не би да разберат, че не струват нищо. Зашото вие сте от типа хора, за които „работа“ е чуждица, за които „секс“ е нещо за което не се говори, освен ако не разказвате как сте ебали, за които „четене“ е това което правят ония „цайсатите“. Вие виждате само 1 начин – да мразите. Но проблема е, че мразите себе си. Мразите се за мизерната работа. Мразите се за малкото пари. Мразите се защото сте разбрали, че … абе има хора дето могат да мислят. Мразите се и защото сте разбрали, че другите винаги са по добри от вас в нещо, но вас ви мързи или не знаете как да се оправите. Но проблема е, че не можете да си признаете, че всъщност се мразите самите вас и за това мразите „различните“. Е мразете и мен. Малко ме интересува. Имам само един съвет към вас – опитайте се да разберете!

Отново казвам, че не съм гей или би, но съм различен и като такъв защитавам различните!

Какъв извод си правя – гейовете си правят парад, а педерастите ги замерят с камъни!

Мили ми хейтъросексуални, помислете си какво искате. Свобода? Равенство? Братство?

Нима първата стъпка към свободата да не е свобода в съзнанието ти?

Нима първата стъпка към равенството да не е разбирането на самоия себе си?

Нима първата стъпка към братството да не е приемането на другите, след като напълно си приел себе си?

Ваш,

Lucifer


4 Отговори на “Гей парад и педерастките изцепки покрай него”

  1. Прекрасен пост. Най-накрая човек, който да споделя на 100% и моята позиция. Лесно е да мразиш, за да разбереш нещо и да го осъзнаеш се изисква поне малко мозък!

    Чудесна публикация отново.

    Поздрави,
    Мануела

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux