от Lucifer

Ад! Вечната заплаха тегнеща над душите на грешниците! В зависимост от религията има много имена: Ад, Пъкъл, Отвъдно, Земя на мъртвите, Джеенеб …

Всички религии имат по нещо с което заплашват грешниците, но те бъркат! Мислех си, че знам всичко за ада, все пак не на празно съм се самонарекъл Lucifer!

Е, явно съм грешал! Ад не е да измъчваш тялото, не е да нанесеш поражение на тленното. Ад е да нараниш душата, а нищо не наранява душата както самотата. Това е може би вечна истина! Дори създания като мен, които не се страхуват от нищо на този свят, се боят от присъдата на любимите си.

Мен ме заточиха там! Зарадди глупост, ме изпратиха на 2 дневен курс в Ада!

Разбрах какво е! Опознах го! … и вече има от какво да ме е страх! Самата му природа е Самотата и Болката и Страха!

Страх! Страх да загубиш момичето, което обичаш и те обича. Страх да останеш сам, без нея. Страх, че ще си отиде! 2 дни! 2 дни се тресях от … от кошмари! Всъщност аз не сънувам, никога не съм го умеел … не са ме спохождали кошмари или желания, защото винаги съм заспивал с мисли за Нея и нейния образ ме е предпазвал … и познайте какво стана! 2 нощи почти не съм спал защото сънувах кошмари!

Всъщност и кошмарите не са Ад, може да са част от него, но не са сърцевината, същноста му. Сърцевината е Самотата! Не да си сам, а да знаеш че някъде там си загубил единствения човек който те е обичал(с онази любов за която всички копнеем) и ти си я наранил! Това е ада! самотата и болката не от загубата, а от болката която си причинил на другия… желанието да умреш … да сложиш край на всичко … това е ада… и невъзможноста да го сториш, пак заради същия човек…

Мдаааа!

Е снощи ме измукнаха от там! Изтупаха омърляните ми дрехи, тупнаха ме като непослушно момче по задника и ми казаха, че съм наказан! Повярвайте ми, може да съм наказан, но ще съм наказан с усмивка, защото знам, че ще ми простят! Сега ще си стоя тихо в „ъгъла“ и ще се правя на добър, докато … е докато мога да спра да се сърдя на лицето в огледалото за това което нарпави!

Един наказан Господар!

Ваш,
Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux