от Lucifer

На скоро ми попадна някакво проучване, което казваше с думи прости, че не винаги изразената сексуална активност означава и сексуална фантазия или разкрепостеност. Наистина сексуалната активност и сексуланата фантазия не са свързани. За едното се изискват само телесни дадености (или добър грим), а за другото – интелект, защото каквото и да си говорим то секса не е като копането.

Много хора бъркат откритото показване на сексуалност със секса. Не момчета – това че една жена има хубави цици които да показва, не значи нищо друго, освен че има хубави цици. Всеки от нас си мисли какво ли е да забършеш някое такова – наточено, заредено със сексуален заряд … а случвало ли ви се е да го направите, само за да получите в леглото си една добре оформена … талпа! Разбира се това не се отнася само за жените.

Имам приятелки, които са ми се оплаквали от поредната бройка:

– Гледаш го – голям, красив мъж … и като свали гащите имаше какво да покаже … а после? После знае само как да ръга, подяволите! Абе човек, колкото и да ти е голям, ръгането не е това което жените търсим!

Какво да отговориш на такава реплика, освен да се извиниш на момичето от името на всички мъже и да и пожелаеш да се запознае с някой, който знае какво прави в леглото.

За това и никога не съм се стремял да свалям кифли. И нямам предвид момичетата, които казват „Аз съм кифла“ с ясното съзнание, че никой не ги взима за такива. Говоря за онези момиченца от снимките с устни тип „кокошо дупе“ (биологичния термин е „клоака“), дълбоките деколтета и приличащи на създания сключили договори на едро с козметични фирми.

Вие представяте ли си в някоя социална мрежа да попадне моя снимка с такова … създание? Подявлите … ще си загубя женската аудитория! Аз съм човек, който се хвали с възможностите си в леглото … не не се изразих правилно – аз съм човек в чието легло жените се връщат. И после да преспя с нещо …. ТАКОВА!!! OH! DEAMN! (добре, че такива снимки няма да се появят)

Предпочитам жени които по днешните стандарти биха минали по-скоро за семпли, но за които съм се убедил в разговор или в действия, че там някъде между ушите не се получава въздушно течение. Защото повярвайте ми, но секса с партньорка с интелект надминава в пъти секса с партньорка с тяло! Секса е динамика … игра … танц и за да доставиш удоволствие и за да получиш такова и двамата с партньорката трябва да можете да я играте тази игра, а това някак си няма да се получи, ако партньорката ти лежи отпусната по гръб и единственото, което може е да си държи краката разтворени …

А вие представяте ли си каква би била свирката от „нещо“ такова? Механична … бррр … самата идея за това ме кара да настръхна и да се разтреперя … да не говорим за нищо друго … тук дори няма да споменавам, за някои от нещата с които аз обичам да се занимавам …

Демонстрацията на сексуална активност в повечето случай е обратнопропорционална на сексуалната фантазия … следователно и обратнопропорционална на удоволствието, което извличам от секса. Хората, които ме разбират ще се съгласят, че е в пъти по засищащо да си доставиш удоволствие, доставяйки удоволствие, от колкото чисто механичното доставяне на собствено удоволствие с добре изглеждащо „нещо“, което не показва емоции и не разбира акта на доставяне на удоволствие. Жена за която секса е социална норма, но не и удоволствие. Аз на това му викам да си направиш чикия с някого.

Знам, че сега ще отнеса едно кило хейт от разни мъжкари, за които перфектните мускули и големия член са постижение, но на които партньорките им не знаят разликата между свършване и оргазъм … като  в повечето случаи дори не знаят какво е свършване. Както и от гореспоменатите кифли, за които удоволствието от секса е отдавна загубено, защото не гледат на секса като на нещо по различно от стока. Повярвайте ми – има голяма разлика …

Ваш,

Lucifer

 

P.S.: Снимката е взета от нечий профил във Facebook, моля ако собственичката се познае и има нещо против – да се свърже с мен за да я махна …

Един отговор за “За сексуално активните и еротично активните”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux