от Lucifer

По повод темата в любимия ми f-bg относно що за подчинени си търсим ние доминиращите, реших да пусна отговора и тук.

Нека условно приемем, че това пълничко мое телце се обитава от 2 напълно различни съзнания (малко много повече са, но нека не даваме храна на сите психиатри) с 2 различни типа желания.

Едното е лесно. Животното в мен. Чистия и неповторим садизъм, за който всяко нещо е игра. Онази част от мене, която разсъблича жените покрай мен с поглед и кара фантазията ми да рисува интересни картинки свързани с насилие, и много рядко с доброволното участие на разсъблечените вече с поглед „жертви“. Тази част е лесна – дай и хубави цици, стегнат задник, голям толеранс към болка и стой и гледай как се забавлява. Тук няма спор. Обичам си животното вътре в мен и от време на време го пускам да „потичка“ на свобода, но това става за много кратко по време на играта.

Другата страна от мен, обаче е много по трудно задоволима. Тя е придирчива. Избирателна. И не по-малко лоша от чисто животинската. Това което търся за да завладея, защото не става дума вече за подчинение, е характер достатъчно силен за да може да се справи с всичко с което го сблъска съдбата, но и имащ едновременно с това нужда от закрила. Ум, дух, интелект, тяло … една съвършена амалгама от всичко това, която да заслужава всичко усилия, които бих положил за да я покоря.

Това е подчинената за мен … знам ли, ако мога да изпадна в леко лирическо отклонение:
Не търся човек, когото да водя през живота. Не търся и човек когото да следвам. А търся човек с когото да вървим заедно и когото да подкрепям, защото това е доминацията като цяло, поне за мен – подкрепа на човека когото си избрал и който те е избрал …

През всичките тези години, през които се занимавам с BDSM и през които секса и интимността като цяло са част от живота ми, до момента съм срещнал само 2 жени, които да заслужат това за което говоря. Да заслужат … знам ли … успокоението, че имат една доминираща константа в живота им.

И какво все пак е доминацията? Да водиш? Да заповядваш? Не.

Доминацията над някого е да го подкрепяш и да го учиш. Да взимаш от него не повече от колкото си му дал. Да се грижиш. Защото доминиращия трябва да е преди всичко защитник и учител на подчинения, който му се е доверил.

Ваш,

Lucifer

Един отговор за “Що за подчинена … или какво си търся”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux