от Lucifer

От сега искам да вметна, че ще говоря за политика. Ако мислите, че не ми се отдава или не желаете да четете, моля прескочете този мой пост.

Смятайте се за предупредени!

Вчера гласувах.

Но това което видях след изборите е … покъртително.

Нека да ви кажа какво се случи след мен след тези избори – изправиха ме пред избор без избор.

Какъв е избора за другата неделя? ГЕРБер или БСПар?

Изборите пред мен са 2 – да не гласувам или да гласувам срещу себе си. За мое най голямо съжаление ми се налага да гласувам срещу себе си. Този спор го водихме снощи и благодарение на @muiiio няма да се откажа от вота си. Макар, че след това фиаско, което продължава да се разиграва с тези избори, не виждам смисъл да гласувам. Имам право да гласувам от 9 години, това прави 4 вота, мисля. Не съм сигурен. Нямало е такова нещо. Сериозно.

Няма да ви приканвам да гласувате за единия или за другия кандидат, само ще ви изложа личната си гледна точка. С две думи – по-добре президент, който не харесвам, отколкото диктатура, защото точно това ни чака, ако цялата власт попадне в ръцете на егоманикален диктатор какъвто е Бойко Дюнера.

Чудя се, как, след като толкова много хора не искат комунист или гербер, на балотажа ще се борят точно двамата? Може би гласовете са купени? Може би хората се връзват на политически и социален популизъм? Събудете се, слепци, заспали! Не аз избрах Бойко за премиер и ако зависи от мен не бих го оставил на този пост. Той е шибан срам и позор за тази държава. Тъпунгер, жаден за власт, който няма дори основни познания за що е това срам и има ли той почва у нас. Не аз го избрах и за това имам право да ви соля на главата, кретени такива! Защото това сте всички, които преди 2 години го избрахте. Аз не го избрах и никога няма да го избера.

Аз няма да избера и неговия президент!  Никога!

Съжалявам, че съм рязък и бягам от добрия тон, но времето за добър тон отмина. До скоро се шегувах, че за следващите избори ще си направя партия, но … май май …

По принцип съм оптимист, но някак ситуацията, която се заформя в България ме кара дори мен да се зачудя за планове свързани с терминал едно и терминал две … макар, че много много отдавна си обещах да не бягам и да се справям тук. Единственото, което ми остава е другата неделя да дам своя глас за да се опитам да предотвратя политическата диктатура на егоманиаклния ни министър председател и да така да се опитам да се противопоставя на задаващата се политическа криза.

 

Така, че в неделя отидете да гласувате и дано избора ви е правилен. Аз знам какъв е моя – и той  не е за, като тази неделя, а против!

Ваш,

Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux