от Lucifer

Бях измислил сериозна политическа тема за днес … или поне много гневна, свързана с последните изцепки на господин Путк … извинете Сидеров, но няма да е днес. Твърде ме мързи а и е твърде късно … освен това събота и неделя е някак не правилно да ви занимавам с политика …

За това ще ви запозная с нещо много забавно на тема StarCraft 2 … и разбира се една от причините да започна поредицата „Как не се играе StarCraft 2“ – става дума за невероятния проект на Husky – Bronze league heroes.

Ако не знаете кой е Husky – той е един от големите международни коментатори и cast-ва турнири и игрите на някой от най-големите. Лично аз не се забавлявам толкова на такива неща – да има какво да се научи, като ги гледаш, но нещо build orders и разни времена на изпълнения са неприложими, поне според мен, защото всеки си има уникален стил. Аз така и няма да се докопам до по високо от злато и то с много ритане и късмет.

За това пък мога да играя достатъчно StarCraft 2 за да знам какво в клипчетата е забавно и да се попикавам от смях … И все пак, какво е това ще попитате. Както казва Husky – „Това са най-добрите от най-лошите. Играчите може да са зле, игрите може да са зле, но боже господи – колко са добри!“. Тоест аматьори или не толкова аматьори, които допускат изключително смешни грешки, правещи игрите им изключително забавни за гледане – Canon rush, който се превръща в загуба заради … контра Canon rush и всякакви други такива забавни изпълнения.

Та ако и вие като мен харесвате разни такива забавни игрови нещица, то Bronze ligue heroes е за вас …

И тъй като Husky не си е направил труда да ги събере в един плейлист (или поне аз не намерих) – ето ви директна връзка към този, който направих – Цък!

Приятно гледане … и в малко по-сериозно време, ще пусна малко по-сериозна тема.

Ваш,

Lucifer

Пост 37 от 60

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux