от Lucifer

Не знам за колко от тези, които четете това се отнася, ама вие сте си ебали майката. Сериозно! Няма такъв хейт и такава простотия, като тази последната седмциа …

Ох … да – защо ви ругая … извинете. Нека се върна малко на зад във времето … малко малко – няколко дни.

Та преди няколко дни @Saaabina сподели в чуруликър, че на 14.06 ще се организира #TBB (за не запознатите с българската online реалност – събираме се ние, online социално активните регулярно, за да се видим и да си поговорим извън интернет). Съобщавайки датата, Бъни съобщи и че някаква банка ще ни плати бирата този път (предния път беше бира, миналата година имаше едно мероприятие, което друга бира плаща).

И тук се изляха едни реки от хейт …

Не реки, цели морета … океани … цял потоп безподобен хейт.

Било евтин PR.

#TBB се било PR-изирало.

Безплатна реклама били правили.

Аз да ви … аз на вас. Толкова ли е трудно, като не искате да сте обект на безплатна бира да не идвате? Или като не искате да сте в групата на „облъчваните“ от корпоративния PR да отидете до бара и да си платите бирата? Аз как ще си платя колата и храната, защото бира не пия?

Като толкова си търсите причина да не отидете – не ходете бе, да ви …

Аз лично смятам да си замъкна гъза до #TBB като всеки друг път, когато имам възможност, не за да пия безплатна бира или заради PR-а, а защото има хора, които надали ще засека на друго място. Ебал ли съм го кой плаща бирата. Аз и сам мога да си я платя, ако пиех.

Миналата година, пак в Скара Бар на Заимов, една бира беше решила да почерпи. Знаете ли каква беше рекламата им? Кега с бира, няколко чадъра и джаги. Ако някой не беше казал, че бирата черпи, изобщо нямаше да ми направи впечатление, защото аз така и така си плащам колите навсякъде.

#TBB е една от малкото възможности да се видиш с online приятелите си onlive. За това и винаги, когато мога – ходя. Не винаги съм съгласен с мястото или времето ми е съвсем удобно, но го преглъщам и ако мога ходя, ако не мога – ги ругая в twitter, че само ме дразнят.

#TBB винаги е било социално. Място да се видиш с хората с чиито писаници и без това изкарваш по-голямата част от деня си. Да се видиш със познати и непознати муцуни. Да разшириш кръга на follower-ите си в twitter и приятелите си във facebook. Да натрупаш нови социални контакти. So … FUCK OFF!

В момента в който беше обявен event-a, се изля такъв хейт, че няма къде … мисля, че дори @azzour в последната си реинкарнация (активен хейтър)  можеше да взима уроци.

Като не ви се ходи или ви е под достойнството да ви черпят една бира … ми не ходете или си купувайте бирата, ебал съм ви. Аз лично отивам за да се видя с един списък хора, който няма да давам тук, че може да изпусна някого и после да ми се цупят и реално и витуално.

И какво толкова се възмущавате, че една банка ще ви купи пиенето? Кво толкова? Едно случайно споменаване някъде мисля, че струва 2 лв, цената на бирата ви. А ако сте толкова глупави за да си избирате банка за това, че ви е черпила някога бира, то си заслужавате да ви набълбучат. Аз не бих си сменил банката, дори да чукам служителка (макар, че не ми се е случвало), така че … again – FUCK OFF!

Като не ви се идва – не идвайте.

Като не ви харесва да сте таргет на PR … ако смятате това едно предприятие да ви черпи бира за PR, ми както казах платете си я, ваща мама, защото аз ще си купя пиенето – не че не бих пил на аванта, ама те плащат бирата само.

Ако ще идвате на #TBB – ще се видим там, ако няма да идвате, ще се видим другъде … а ако просто си търсите причина да хейтите – FUCK OFF!

Ваш,

Lucifer

Снимка: Greencolander

 

Пост 52 от поне 100

3 Отговори на “Бирени терзания …”

 1. Дребни хора ги вълнуват дребни проблеми 🙂 Не им се връзвай. Аман от хейтъри, не разбраха ли, че вече е старомодна тая работа.

  Ще се видим на тбб 🙂

  • Разбира се … ще ти дам дори безплатната ми бира …

   А колкото до хейтърите – просто се дразня.

 2. Току що ми направиха забележка, че целия проблем е в принципите и това, че банката която плаща бирите е на някой, със съмнително минало, настояще … и предполагам бъдеще.

  ОК. Принципите са хубаво нещо. Отстояването им – още повече.

  Но продължавам да не разбирам хейта, който се изля. Бойкот на мероприятието – добре, може. Но защо трябваше да се хейти?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.