от Lucifer

ВНИМАНИЕ: Въпреки, че самия сайт е под CC:SA лиценз, този пост е забранен за копиране и разпространение, без изрично мое съгласие!

  1. Що е то BDSM … Извратеност for Dummies (Част 1)
  2. Фетишист такъв … Извратеност for Dummies (Част 2)
  3. Вържи ме … Извратеност for Dummies (Част 3)
  4. Садо-мазо … Извратеност for Dummies (Част 4)
  5. Да си поиграем … Извратеност for Dummies (Част 5)
  6. Унижи ме … Извратеност for Dummies (Част 6)
  7. Sensory deprivation … Извратеност for Dummies (Част 7)

Кой от нас не е искал партньорката (или партньора му) да са му домашни любимци? Да се свиват вечер в краката ни? Да ни се умилкват? Дори да си ги водим на каишка?

Не знам за вас, но аз винаги съм намирал за изключително еротична идеята партньорката ми да е свита на кълбо в скута ми и да я галя докато гледам филм, а тя да мърка … Или да вечеря от купичка в краката ми.

Pet training (най-вероятно трябва да се преведе, като „дресировка“) е нещо средно между игра на роли и унижение. Игра на роли до там до където единия е стопанин, а другия е домашния любимец. И унижение, защото „домашния любимец“ се третира точно като животинка.

Това е и една форма на интимност между партньорите, която е много специфична и трудно достижима при друг тип отношения. Пълното доверие, което подчинената страна трябва да има, за да отдаде самата си човечност на доминиращата. Желанието на доминиращата страна да поеме отговорността за домашния си любимец …

Но в какво, все пак се изразява дресировката?

Подготовка.

Подготовката се изразява в най-чист и искрен разговор между партньорите. Дефиниране на това какво всеки от тях желае, какво очаква и какво е готов да даде. Не всеки е готов да загърби „човешкото“, пък било то и само в играта. Както и не всеки е готов да поеме пълната отговорност за някого. Всеки има своите желания и фантазии, и само говорейки с партньора можете да ги синхронизирате до там, че да ви доставят и на двамата желаното удоволствие …

Договорка.

В този род игри границите трябва да са много ясно договорени, защото много лесно могат да бъдат нарушени. И двамата трябва да са наясно какво иска другия от тях, за да не стават грешки. Подчинения трябва да знае какво ще иска доминиращия от него. Доминиращия трябва да знае колко далеч е готов да стигне подчинения. Все пак това е игра и като такава трябва да има своите правила и лимити, за да се избягват травми (психически, много повече отколкото физически) и неудовлетвореност.

Дресировка.

Самата дресировка се състои от равни части физическа и психологическа игра, защото едно е да накараш партньорката ти да яде от купичката на пода, съвсем друго да го приеме като нещо нормално. Най-често използваният принцип е този на „Морковчето и пръчката“ – домашния любимец получава наградка за успех и наказание за всяко провинение, било то към доминиращия или просто не изпълнение на поставено условие.

Наградите, както и наказанията, могат да бъдат най-различни – от някакво лакомство (ако искате да избегнете сексуалния елемент) до някаква интимна награда – масаж, гушкане, а защо не и свършване … Наказанията също могат да са разнообразни – от чисто вербалното „Лоша кучка“ до физически наказания и унижения. И наградите, и наказанията зависят само от фантазията на партньорите и от договорките които имат двамата.

В една стара тема в този блог съм говорил за каишките. В дресировката на домашен любимец, каишките придобиват малко по-различно значение, от това което имат в BDSM като цяло. Като начало те са важна част от дресировката – воденето на каишка на четири крака, като част от обучението и дресировката на домашния любимец. Каишките тук са и символ на собственост – вашата кучка не е бездомна все пак … нали?

Нека все пак не забравяме, че тази „игра“ също трябва да се съобразява с основния постулат на BDSM – SSC.

Няма много неща, които да заместят усещането за свито в скута ми голо женско тяло, което мърка от това, че я милвам … моето коте, моята кучка … Моят домашен любимец …

Забавлявайте се, но умната.

Ваш,

Lucifer
9. Да се поизцапаме … Извратеност for Dummies (Част 9)
10. Да си поиграем на чичо доктор … Извратеност for Dummies (Част 10)

3 Отговори на “Ела тук, животинче … Извратеност for Dummies (Част 8)”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux