от Lucifer

ВНИМАНИЕ: Въпреки, че самия сайт е под CC:SA лиценз, този пост е забранен за копиране и разпространение, без изрично мое съгласие!

  1. Що е то BDSM … Извратеност for Dummies (Част 1)
  2. Фетишист такъв … Извратеност for Dummies (Част 2)
  3. Вържи ме … Извратеност for Dummies (Част 3)
  4. Садо-мазо … Извратеност for Dummies (Част 4)
  5. Да си поиграем … Извратеност for Dummies (Част 5)
  6. Унижи ме … Извратеност for Dummies (Част 6)
  7. Sensory deprivation … Извратеност for Dummies (Част 7)
  8. Ела тук, животинче … Извратеност for Dummies (Част 8)
  9. Да се поизцапаме … Извратеност for Dummies (Част 9)

Като за последно от „първи сезон“ на милата ми понеделнишка поредица, реших да разгледам един специфичен фетиш. Фетиша към медицинските „игри“. Дали ще става дума за игра на роли тип доктор(ка) – пациент(ка) или за игра включваща някакъв преглед или манипулация – няма значение.

Тук още в началото искам да ви обърна много голямо внимание на безопасността. В този вид игри S от SSC трябва да е подчертан. В много от другите фетиш практики с които ви запознах през изминалите седмици се крие риск, но тук те са буквално зад всеки ъгъл.

Всеки един от нас, в един или друг момент си е фантазирал нещо свързано с този фетиш – дали ще е медицинска сестра в секси касинка, която го преглежда и после … Или като палав доктор, докопал красива пациентка на саме в кабинета си. Желания и фантазии много.

Все пак медицинският фетиш не е свързан само с играта на роли. Много често във фантазиите ни присъстват и някакви манипулации, дали ще искаме да пъхнем спекулум (нещо изключително еротично за нас мъжете и явно не толкова еротично за дамите) или да прободем нещо с игли …

От сега искам да се извиня, че не съм навътре с точната терминология и може да не мога да окажа всички рискове при повечето изброени практики, но познанията ми се свеждат до това което съм научил от опит.

Както по-горе споменах, медицинските фетиши можем условно да разделим на 2 вида – игра на роли и манипулации. И тъй като, вече обсъдихме играта на роли в един отделен пост и изяснихме, че там няма правилно и грешно, само това което искаме, то тук ще се спра по-скоро на някои често разпространени практики.

Игли – това е една от най-честите практики, които можем да причислим към тези фетиши. Използват се медицински стерилни игли за да се забият някъде по тялото или да се окачат тежести. От опит мога да ви кажа, че въпреки че изглежда екстремно, тази „игра“ не е толкова лоша. Ако оставите на мира иглата (не закачате тежести по нея или не я използвате за да закрепите нещо друго), тя боли точно 2 пъти – като я забиват и като я вадят. Искам да обърна внимание, обаче, че това не е практика за разсеяни или невнимателни хора. Винаги започвайте и завършвайте с дезинфекция на мястото! Винаги използвайте стерилни, нови игли (струват стотинки от аптеката).И не на последно място – ВНИМАВАЙТЕ КЪДЕ ЗАБИВАТЕ ИГЛАТА

Спекулуми – вече споменах по-горе, че играта с тези интересни играчки изглежда изключително интересна и възбуждаща за нас мъжете, но по някаква необяснима за мен причина (последното с намигване) се струва отблъскваща на партньорките ни. За не запознатите (предполагам има и такива) целта на това „медицинско пособие“ е да разтвори „интимните“ области на партньорката … с малко повече внимание, планиране и, най-вече, избиране на по малък размер, може да се използва и като „подготовка“ за анален секс …

Гипс – колкото и да е странно има хора, които имат фетиш към медицински гипсове. Гипсирани ръце, крака и така на татък. Това което не може да се отрече на медицинския гипс е, че е идеален за създаване на „калъпи“ на тяло, които могат да бъдат използвани многократно за цялостно обездвижване.

Тук трябва да се споменат още няколко практики, които са вече много по-екстремни – катетъризация, шиене, селинов разтвор … За съжаление тези неща са малко дори отвъд моята „равнина на познание“ и за това мога само да ги спомена.

Искам да ви обърна много специално внимание на този вид игри. Хигиената и дезинфекцията е на първо място, неразривно свързана се безопасността. Отново искам да ви обърна внимание, че специално тук изброените практики не са за всеки. Не пренебрегвайте с лека ръка малките детайли, като дезинфекция.

***

Надявам се последния материал от тази част на поредицата, да ви е харесал, толкова колкото и предните. „Извратеност for Dummies“ ще си вземе почивка, за да мога да подготвя следващата част от поредицата. В някой от следващите дни, ще подготвя страница в блога, където ще изнеса връзките за бързо намиране. Надявам се да съм ви бил полезен и да ви е било приятно да четете, поне на половина колкото на мен ми беше приятно да пиша за вас.

Ваш,

Lucifer

2 Отговори на “Да си поиграем на чичо доктор … Извратеност for Dummies (Част 10)”

  1. […] 2. Фетишист такъв … Извратеност for Dummies (Част 2) 3. Вържи ме … Извратеност for Dummies (Част 3) 4. Садо-мазо … Извратеност for Dummies (Част 4) 5. Да си поиграем … Извратеност for Dummies (Част 5) 6. Унижи ме … Извратеност for Dummies (Част 6) 7. Sensory deprivation … Извратеност for Dummies (Част 7) 8. Ела тук, животинче … Извратеност for Dummies (Част 9. Да се поизцапаме … Извратеност for Dummies (Част 9)10. Да си поиграем на чичо доктор … Извратеност for Dummies (Ч… […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux