от Lucifer

От време на време и мен ме избива на глупости и загуба на време, за това и преди седмица направих ужасна, ужасна грешка – купих си Diablo 3. Бях си казал, играейки бетата, че не си струва … няма смисъл да си я взимам … ама защо … не е хубава … не ме грабна …

Кого залъгвах не знам. За 4 дни минах Diablo-то на Normal. Обикновено това ми стига за да се откажа от една игра … но не и този път. Въпреки, че в началото не ме грабна, ще повярвате ли, че убивайки първия по-голям бос – The Skeleton King, нещо просто прещрака … и се зарибих неимоверно … Последните няколко дни съм загубил повече време на тази игра от колкото когато и да било на скоро в игри. Върна ме в доброто старо време, когато спях, ходех на училище и се размазвах на някоя игра.

Diablo всъщност не е толкова яка. Чист point-and-click, но онази част в мен, която трепеше неуморно крави и ходеше да бие Bhaal, а преди него Mephisto и Diablo, някак си не може да се откъсне от мишката и клавиатурата. Ще повярвате ли, че съм загубил почти 6 часа в опити да намеря „Бръщолевещия камък“ и „Планове за Жезъла за пасене на крави“? За тези които не знаят, това отключва скритото ниво … и този път наистина There is no cow level!.

Обикновено гледам да си напиша дневния материал преди да седна да играя, защото веднъж захапя ли и няма пускане – онзи ден щях да закъснея за среща, защото се опитвах да намеря една кост в една камина, но в дни като днешния, когато направя грешката да седна да играя преди си напиша материала, се получават такива неща.

Това манията и game-инга е като наркотик … трябва ти още и още … само още един път ще набия Izual за да ми пусне плановете … само още един път ще изчистя пещерата, за да намеря гадния mob който пуска гадния камък … добре де … още един път … и още един … докато се оказва, че съм седнал в 09:00, а вече е 18:00 и аз не съм намерил нито едно от двете, но продължавам да опитвам.

Спирам, изглеждам някой филм и ме засърбяват ръцете да пробвам пак … и пак … и пак …

Ако имате някаква такава мания, по-добре я овладейте … аз моята не успях.

С малко повече късмет, утре ще получите наистина смислен пост, който ще се опитам да напиша преди да седна да бия …

Ваш,

Lucifer

Пост 67 от поне 100

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux