от Lucifer

Знаете ли седя си тука, полу-разкиснат и се чудя какво да правя… Не че нямам работа…Имам! Мога да играя AoE 2 exp, но както доказах компютрите са ми слаби! Верно то Sintia ям бой, ама нещо не мога да се развивам милитаристично! На мене ми дайте да копам ресурси! Мога и да се занимавам с някой от проектите си: имам да правя програма, имам да дописвам малко… но ме мързи!

Не може така!

Нека да се върна малко назад…

Проведох експеримента(след малко ще кача и снимки) и разбрах, че не ми харесва това в което съм се превърнал! Не ми харесва да съм асоциален! Не ми харесва депресията, ревноста, това да съм зависим! Не се харесвам – ето казах го! За това реших да се променя! И го правя… всъщност на мене винаги това ми е била пречката да се справям, това винаги ми е било трудно … никога не съм губил надежда, както и не съм оставал без сили в преследване на някаква цел… Тези които ме познават, знаят, че съм гадно, шибано, упорито и отвратително инатливо копеле, когато знам, че нещо трябва да се направи и имам стимул да го направя… Е сега имам! Стимула си знае кой е… ако прочете това, ще си позволя да обясня:

Не се харесвам, а щом аз не се харесвам, няма начин ти да ме харесаш! Това е причината да реша да се „завърна“.

И така от няколко дни съм нов човек … по-скоро да кажа, че съм старото създание… със всички садистични желания да гледам болката в очите на хората, с нуждата да пролея нечия кръв и с глада да „срещна противника“. Така вече съм доволен от себе си!

ХАХАХА! Чета какво съм написал и осъзнавам, че съм станал отново егоцентричен! Отново Вселената се върти около мене! Все още не се харесвам, но и това ще стане! Дерзайте всички които не ме харесвате – АЗ СЕ ЗАВЪРНАХ ТАКЪВ КАКЪВТО БЯХ!…….или поне в по-голямата си част.

Ваш,
Lucifer

P.S.: Моля всички психолози да не се опитват да се занимават с мене – още не се е родил психолога, който да разбере какво става в главата ми. Освен това знам, че съм луд!

P.P.S.: Ся ще кача и снимките!

[singlepic id=2 w=320 h=240 mode=watermark float=] [singlepic id=3 w=320 h=240 mode=watermark float=]

P.P.P.S.: Аз съм едно самодовлно, самовлюбено и влюбено, гадно копеле, но който не ме харесва да не ме гледа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.