Този сайт е предназначен да представи мен и различните проекти по които работя. Едно място на което да мога да изразявам свободно мнението си и да развивам собствените си проекти.

Повече за проектите - тук.

Не рядко темите за които пиша са свързани със секса. С удоволствието от него, с взаимността ... със секса като начин да си доставим удоволствие и да разширим гледната си точка. Ако честни размисли за интимните въпроси ви притесняват или не се чувствате удобно - не ги четете.

Но ако все пак ви е интересно, можете спокойно да се насочите към категория BDSM и да прочете гледната ми точка по множество различни въпроси.

Приятно четене!

И въпреки, че този проект не е в Anavaro домейна, няма как да не представя и подкаста си - "Честни разговори за мръсни теми", който можете да слушате на тук

За един брадат мъж с рокля ... или когато забравиха че не сме губерния.

Относно това, че български граждани са били "предупреждавани" от полицията по повод изказванията си за руския патриарх Кирил.

Да се загубиш, за да намериш града ...

Ако искаш да разбереш един град ... загуби се в него, така ще откриеш повече от това, което очакваш.

Slackware (current (4.14.16+)) LUKS + LVM и ELILO

След като си взех нова машина ми се наложи да се боря с новата инсталационна процедура на Slackware с LUKS и LVM. Този материал е колкото за вас, толкова и за мен - да и помогне при последващи нужди.