Този сайт е предназначен да представи мен и различните проекти по които работя. Едно място на което да мога да изразявам свободно мнението си и да развивам собствените си проекти.

Повече за проектите - тук.

Не рядко темите за които пиша са свързани със секса. С удоволствието от него, с взаимността ... със секса като начин да си доставим удоволствие и да разширим гледната си точка. Ако честни размисли за интимните въпроси ви притесняват или не се чувствате удобно - не ги четете.

Но ако все пак ви е интересно, можете спокойно да се насочите към категория BDSM и да прочете гледната ми точка по множество различни въпроси.

Приятно четене!

И въпреки, че този проект не е в Anavaro домейна, няма как да не представя и подкаста си - "Честни разговори за мръсни теми", който можете да слушате на тук

За отживелите идеи ... или за живота, като ценност.

Една статия ме човърка известно време ... притесняваше ме нещо в нея ... За това реших да и отделя малко време и да я противопоставя на мирогледа си ... да видим къде точно ми бърка.

Open Rope Space ... или по-скоро нещо с такава идея.

Още един проект, който да превърна от идея в реалност - Open Rope Space ... макар, че няма да го наричаме така.

За връзването ... или защо не мога да повтарям.

Защо ми е трудно да повтарям видеата от интернет за да се уча да връзвам? Защо не използвам сложни думички за конструкциите си? И още по-важно - защо не мога да направя две конструкции еднакви - защото за мен въжето е нещо различно.

2015 в търсения ... до колкото ги виждам.

Малко извадки от термините за търсене от миналата година ... за съжаление нямам много посещения ... но все пак има забавни попадения от към търсещи фрази ...