Този сайт е предназначен да представи мен и различните проекти по които работя. Едно място на което да мога да изразявам свободно мнението си и да развивам собствените си проекти.

Повече за проектите - тук.

Не рядко темите за които пиша са свързани със секса. С удоволствието от него, с взаимността ... със секса като начин да си доставим удоволствие и да разширим гледната си точка. Ако честни размисли за интимните въпроси ви притесняват или не се чувствате удобно - не ги четете.

Но ако все пак ви е интересно, можете спокойно да се насочите към категория BDSM и да прочете гледната ми точка по множество различни въпроси.

Приятно четене!

И въпреки, че този проект не е в Anavaro домейна, няма как да не представя и подкаста си - "Честни разговори за мръсни теми", който можете да слушате на тук

Избори 2017

Малко размисли за идващите избори и за това какво ни отне властта на народа.

Кога мина това време ... или 10 години ви губя времето.

10 години пиша каквото ме интересува ...

4 senses of rope

Един малко по-абстрактен материал свързан с връзването, който се занимава много повече с "усещанията" и "връзката" между връзващия и заобикалящата го среда, и как усещанията се променят когато променим гледната си точка ... или изобщо нямаме такава.

Bulgarian SMS Gate ... или RTFM КЗП!

ШОК!1!1! БОНБА!!!! Крадат ни с SMS-ите на кирили ... заеби човече - то си имало спецификация на протокола!