Този сайт е предназначен да представи мен и различните проекти по които работя. Едно място на което да мога да изразявам свободно мнението си и да развивам собствените си проекти.

Повече за проектите - тук.

Не рядко темите за които пиша са свързани със секса. С удоволствието от него, с взаимността ... със секса като начин да си доставим удоволствие и да разширим гледната си точка. Ако честни размисли за интимните въпроси ви притесняват или не се чувствате удобно - не ги четете.

Но ако все пак ви е интересно, можете спокойно да се насочите към категория BDSM и да прочете гледната ми точка по множество различни въпроси.

Приятно четене!

И въпреки, че този проект не е в Anavaro домейна, няма как да не представя и подкаста си - "Честни разговори за мръсни теми", който можете да слушате на тук

За една мишка повече ... или пиши кур на гаранцията!

Преди няколко седмици малко ми се наложи да се сблъскам с невъзможността да си обслужа закупена стока поради фалита на фирмата от която съм я купил ... и цялото ми ходене по мъките докато намеря какво и къде се случва.

Ratio 2017 ... отмъщението на науката!

Ratio! Ratio! Ratio ... и ако това не ви стига като описание - само най-якото събитие за популяризиране на модерната наука в България. И този път ще говорят за съзнанието! Ratio!!!

Избори 2017

Малко размисли за идващите избори и за това какво ни отне властта на народа.

Кога мина това време ... или 10 години ви губя времето.

10 години пиша каквото ме интересува ...