Този сайт е предназначен да представи мен и различните проекти по които работя. Едно място на което да мога да изразявам свободно мнението си и да развивам собствените си проекти.

Повече за проектите - тук.

Не рядко темите за които пиша са свързани със секса. С удоволствието от него, с взаимността ... със секса като начин да си доставим удоволствие и да разширим гледната си точка. Ако честни размисли за интимните въпроси ви притесняват или не се чувствате удобно - не ги четете.

Но ако все пак ви е интересно, можете спокойно да се насочите към категория BDSM и да прочете гледната ми точка по множество различни въпроси.

Приятно четене!

И въпреки, че този проект не е в Anavaro домейна, няма как да не представя и подкаста си - "Честни разговори за мръсни теми", който можете да слушате на тук

Да се загубиш, за да намериш града ...

Ако искаш да разбереш един град ... загуби се в него, така ще откриеш повече от това, което очакваш.

Slackware (current (4.14.16+)) LUKS + LVM и ELILO

След като си взех нова машина ми се наложи да се боря с новата инсталационна процедура на Slackware с LUKS и LVM. Този материал е колкото за вас, толкова и за мен - да и помогне при последващи нужди.

Professor Marston and the Wonder Women ... или един прочит върху нормалното.

Professor Marston and the Wonder Women е един филм, който задава простия въпрос какво е нормално ... но и показва как нормалността лежи точно там до където си готов да се бориш за нея.