Този сайт е предназначен да представи мен и различните проекти по които работя. Едно място на което да мога да изразявам свободно мнението си и да развивам собствените си проекти.

Повече за проектите - тук.

Не рядко темите за които пиша са свързани със секса. С удоволствието от него, с взаимността ... със секса като начин да си доставим удоволствие и да разширим гледната си точка. Ако честни размисли за интимните въпроси ви притесняват или не се чувствате удобно - не ги четете.

Но ако все пак ви е интересно, можете спокойно да се насочите към категория BDSM и да прочете гледната ми точка по множество различни въпроси.

Приятно четене!

И въпреки, че този проект не е в Anavaro домейна, няма как да не представя и подкаста си - "Честни разговори за мръсни теми", който можете да слушате на тук

Anavaro.com vLog

Един малък под проект под шапката на anavaro.com. Още нямам ясна идея какво и как ще се случва, дори дали ще се развие над двата записани епизода ... но защо пък не.

Подаръци 2017 ...

Раздавам малко игри ... ако ви се играе нещо от списъка - имате време до 30.07 да си го поискате ... и може и да го получите.

За една мишка повече ... или пиши кур на гаранцията!

Преди няколко седмици малко ми се наложи да се сблъскам с невъзможността да си обслужа закупена стока поради фалита на фирмата от която съм я купил ... и цялото ми ходене по мъките докато намеря какво и къде се случва.

Ratio 2017 ... отмъщението на науката!

Ratio! Ratio! Ratio ... и ако това не ви стига като описание - само най-якото събитие за популяризиране на модерната наука в България. И този път ще говорят за съзнанието! Ratio!!!